Epoxy

Epoxy gietvloer: uitstekend voor de industrie

Wilt u een vloer voor uw bedrijf die uitstekend bestand is tegen het gewicht van zware machines en voertuigen? Dan is een epoxy gietvloer de juiste vloer. Naast de mechanise belastbaarheid zijn ook de slijtvastheid en hoge chemische belastbaarheid twee grote voordelen, waardoor deze epoxy vloer zeer geschikt is voor industriële panden.

Voordelen van een epoxy gietvloer

  • Door de unieke samenstelling is deze vloer extreem sterk en vloeistofdicht. Daardoor is het de ideale vloer voor industriële panden, zoals werkplaatsen, productiehallen, bouwmarkten en garages.
  • De belastbaarheid van de vloer is zeer hoog, zowel mechanisch als chemisch. Zware voertuigen en machines zijn geen probleem. Ook is de vloer bestand tegen chemicaliën en zuren.
  • Onze epoxy gietvloer is stofvrij en onderhoudsvriendelijk. Het is zeer makkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch.
  • De vloer kan in diverse kleuren en afwerkingen geleverd worden.

Naast industriële panden, komen epoxy gietvloeren ook veel voor in openbare ruimtes, zoals winkelruimtes en showrooms. Met deze vloer is het namelijk goed mogelijk om effecten in de vloer aan te brengen, zoals bedrijfslogo’s of reclame-uitingen. Voor toepassingen in moderne interieurs is een epoxy vloer minder gebruikelijk. Daarvoor adviseren wij bijvoorbeeld een cementgebonden vloer.

Als bedrijf profiteren van de voordelen van een epoxy gietvloer?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassingen van een epoxy gietvloer. Wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer 0318-517542 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl.