Over ons

Vallei Gietvloeren is uw gietvloer specialist

Vallei Gietvloeren is een ervaren innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het leggen van kunststof gietvloeren en het aanbrengen van betonstuc naadloze wandsystemen. Als gietvloer specialist leggen wij de meest uiteenlopende vloeren, zoals cementgebonden, betonlook, coating en epoxy. Daarnaast doen wij ook beton stucwerk; wandafwerking met een stijvolle betonlook. Door ons vakmanschap en ruime ervaring garanderen wij u een product van topkwaliteit. Niet alleen in de afwerking van de vloeren en wanden, maar ook in onze aftersales.

De gietvloer specialist geeft eerlijk advies

Wij zijn een flexibel bedrijf, waar een persoonlijke aanpak gewaarborgd is. Wij hebben oog voor detail. Daarom kiezen juist veel particulieren en bedrijven voor ons. Centraal staat bij ons: “Een vloer creĆ«ren die bij u past.” Uw eigen smaak is het uitgangspunt voor onze gietvloeren.

Onze gedreven en vakbekwame applicateurs staat altijd voor u klaar. Wij streven naar het leveren van maximale kwaliteit en tevredenheid. Daarvoor werken wij enkel met producten van hoogstaande leveranciers, die de kwaliteit van hun producten waarborgen.

De gietvloer specialist voor particulieren en bedrijven

Wij leggen onze gietvloeren bij zowel particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in een mooie, strakke gietvloer die uw huis, bedrijf of kantoor een persoonlijke uitstraling geeft? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden en bespreken samen met u uw wensen. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan de diverse gietvloeren en wanden in onze showroom.