Reviews

Reviews

Hieronder staan enkele reviews van klanten die u zijn voorgegaan.

Mooi staaltje vakwerk

★★★★☆
4 5 1
Ik ben erg tevreden over de gietvloer die Eric heeft gelegd. Het totale proces -van orientatie tot aan de 'after sales'- is heel erg prettig verlopen. Eric weet waar hij het over heeft en is een vakman als het gaat om het leggen van de vloer. De vloer is met zorg gelegd en ziet er dan ook superstrak uit! Daarnaast is er zeer netjes gewerkt, iets dat zeker is terug te zien in het eindresultaat. Ik raad Vallei Gietvloeren iedereen aan!

Cementgebonden gietvloer

★★★★☆
4 5 1
Vallei Gietvloeren wij willen jullie bedanken voor de mooie betonvloer! Jullie hebben ons prima geholpen met advies en het uitzoeken van de vloer.Goede begeleiding van begin tot eind.Mooi vakmanschap en zeer netjes zijn jullie te werk gegaan. Koen

Goed advies,mooie gietvloer

★★★★☆
4 5 1
Na een aantal showrooms te hebben bezocht kwamen wij terecht bij Vallei Gietvloeren. Eric heeft ons goed geadviseerd met de keuze van onze vloer.Wij vonden het prettig dat Eric zelf de vloer heeft gelegd.Van de aankoop tot het leggen van de vloer is Eric het aanspreekpunt.Wij hebben gekozen voor een betonlook gietvloer (kleur Ede).Het eindresultaat mag er zijn.

Coatingvloer

★★★★☆
4 5 1
Eric heeft ons heel goed geholpen bij de keuze van onze gecoate kleur vloer op de begane en eerste verdieping.Na snel schakelen is de vloer volledig naar wens en snel verzorgd waardoor wij nog voor de bouwvak in ons nieuw trots konden intrekken.

Plaats een review

Naam
Email
Review Titel
Rating
Review