Gietvloeren

Een mooi gegoten vloer vormt de basis voor elk interieur

Wilt u in uw woning of bedrijfspand een duurzame, slijtvaste vloer met met een strak uiterlijk? Kies dan voor een mooi gegoten vloer. Deze vloer vormt de basis voor elk interieur. Niet alleen voor een strak en modern interieur, maar ook voor een klassiek interieur.

De gunstige eigenschappen van een gegoten vloer

  • Slijtvast en duurzaam
  • HygiĆ«nisch en onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Leverbaar in talloze kleuren en kleurecht
  • Naadloos en vloeistofdicht

gietvloer-1Een gegoten vloer is ideaal voor elk gezin

In onze ogen is de perfecte vloer een vloer waarop geleefd mag worden, maar er tegelijkertijd ook strak uitziet. Bij het leggen van uw gietvloer houden wij rekening met aspecten die voor uw gezin belangrijk zijn, zoals veiligheid, krasbestendigheid en slijtvastheid. Bovendien voelt een gietvloer ook altijd comfortabel aan, aangezien deze de omgevingstemperatuur aanneemt. Zodoende hebben u en uw gezin nooit last van koude voeten tijdens de wintermaanden. Verder zijn onze gegoten vloeren uitstekend te combineren met vloerwarming.

Uitstekende vloer voor bedrijfspanden

Door de gunstige eigenschappen van een gegoten vloer is de vloer ideaal voor kantoorpanden en showrooms. Afhankelijk van de belasting, is een gegoten vloer ook prima toepasbaar voor een industrieel pand. Echter, bij zware belasting adviseren wij een epoxyvloer. Onze vloeren kunt u helemaal naar wens samenstellen: kleur, afwerking en zelfs de verwerking van een logo of afbeelding.

Kiest u ook voor deze ideale vloer?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken voor uw vloer. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0318-517542 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl.