Vloercoating

Met een coatingvloer kiest u voor een moderne, onderhoudsvriendelijke vloer

Wilt u de vloer in uw garage, winkel of bedrijfshal onderhoudsvriendelijk maken? Dan is een coatingvloer de juiste oplossing voor u. Een coatingvloer is een dunne toplaag van kunststof die u over uw bestaande (kunststof) vloer aanbrengt. Bovendien biedt deze coatingvloer u diverse voordelen, zoals eenvoudig onderhoud, sterk en slijtvast (ook bij chemische belasting), naadloos en leverbaar in diverse kleuren.

Ideale eigenschappen zorgen voor uitstekende toepassingen

Hoogwaardige harsen en verharders vormen de basis voor de coatingvloer. Daardoor is de vloer uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliƫn. Ook is de coatingvloer erg slijtvast. Ongeacht de kleur, blijft deze dus jarenlang mooi.

De vloercoating kan op vrijwel elke ondergrond aangebracht worden, maar deze vloer is vooral geschikt voor cement-, beton- en anhydrietgebonden ondervloeren. Vaak is er van tevoren een mechanische bewerking van de vloer nodig, zoals slijpen of schuren.

Diverse uitvoeringen vloercoating mogelijk

Wij kunnen de vloercoating leveren in diverse uitvoeren, zoals antislip, waterhoudend, industrieel, design en antistatisch. Een vloercoating is geschikt voor licht tot halfzware belasting. Spreekt een vloercoating u aan en wilt u graag advies over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.