Gietvloer

Vallei Gietvloeren; specialist voor Gietvloeren in Amersfoort

Wilt u graag uw vloer vervangen en ziet u iets in een gegoten vloer voor uw keuken of woonkamer? Heeft u in uw kantoor zwaar meubilair staan en wilt u daarvoor een vloer die hiertegen bestand is? Dan staan wij – van Vallei Gietvloeren – voor u klaar. Voor een gietvloer in Amersfoort komen wij graag naar u toe. Uw eigen smaak is het uitgangspunt voor onze gietvloeren.

Kies de juiste gietvloer voor uw woning of kantoor

Wat zijn de eisen die u aan uw vloer stelt? Onze vloeren zijn in de basis slijtvast, maar elke soort vloer heeft ook andere gunstige eigenschappen:

  • De gegoten vloer is ideaal voor elke woning. Niet alleen slijtvast, maar ook duurzaam en krasbestendig. Bovendien is deze gietvloer uitstekend te combineren met vloerverwarming, dus ook in de wintermaanden heeft u warme voeten.
  • Vloercoating is de ideale oplossing voor uw garage, winkel of bedrijfshal. De vloer is slijtvast en ook uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliĆ«n. Wilt u een bepaalde kleur? Geen probleem waarschijnlijk, want de vloercoating is leverbaar is diverse kleuren.
  • De cementgebonden vloer is de ideale vloer voor ruimtes met zwaar meubilair. De vloer is eenvoudig schoon te houden, heeft een hoge krasvastheid en slijt nauwelijks. Wilt u een felle kleur? Of gaat u voor een robuuste betonlook. Met deze vloer kunt u gaan voor uw eigen smaak.
  • De epoxy vloer is uitermate geschikt voor de industrie, waar er zware mechanische belasting is van machines en voertuigen. Andere gunstige eigenschappen zijn de hoge chemische belasting en slijtvastheid. De epoxy vloer is leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Ga voor beton stucwerk voor uw wanden

Wilt u een stijlvolle betonlook in uw slaapkamer of woonkamer? Dat is mogelijk met onze beton stucwerk. Niet alleen de mooie uitstraling is een voordeel, maar ook is de wand keihard en kan het daardoor tegen een stootje. Diverse effecten zijn mogelijk, zoals een effen look of een meer ‘gewreven’ effect.

Een gietvloer in Amersfoort? Kies voor Vallei Gietvloeren

Wilt u een gietvloer in Amersfoort en meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 06 52 37 16 65 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl. Wij creƫren een vloer die bij u past.