Gietvloer Amsterdam

Wilt u een gietvloer in uw woning in Amsterdam? Vallei Gietvloeren levert mooie, strakke gietvloeren van kwalitatief topkwaliteit voor zowel thuis als bij bedrijven. Bent u op zoek naar een fraai afgewerkte vloer die modern en strak oogt, en tijdloos is? Dan is een vloer van Vallei Gietvloeren een uitstekende keuze. Uw eigen smaak is het uitgangspunt voor onze gietvloeren.

Gunstige eigenschappen van gietvloeren

De door ons geleverde gietvloer in Amsterdam wordt geplaatst aan de hand van uw wensen. Onze vloeren zijn in de basis slijtvast, werken geluiddempend en zijn eenvoudig schoon te maken. Bovendien hebben de gietvloeren nauwelijks onderhoud nodig en behouden ze lang hun frisse en representatieve uitstraling.

Daarnaast heeft elke soort vloer ook andere gunstige eigenschappen:

  • Gegoten vloer: de vloer met zeer gunstige eigenschappen, zoals slijtvast, duurzaam en krasbestendig. Deze gietvloer is bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • Vloercoating: deze vloer is uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliën. Ook is de vloer erg slijtvast. De ideale oplossing voor uw garage, winkel of bedrijfshal. Bovendien is de vloer leverbaar in diverse kleuren.
  • Cementgebonden: de ideale vloer die eenvoudig schoon te houden is, een hoge krasvastheid heeft en nauwelijks slijt. De belastbaarheid van de vloer is ook uitstekend; zwaar meubilair is geen probleem. Kortom: de ideale oplossing voor elke woning en kantoor. U kunt met deze vloer kiezen voor een robuuste betonlook, maar ook voor felle kleuren.
  • Epoxy: de vloer bij uitstek voor de industrie. De zware belasting van machines en voertuigen is voor deze vloer geen probleem. Andere gunstige eigenschappen zijn de slijtvastheid en hoge chemische belasting. De vloer is in diverse kleuren en afwerkingen leverbaar.

Geef een nieuw uiterlijk aan uw wanden

Vindt u standaard gestucte wanden wat saai en bent u op zoek naar iets anders? Kies dan voor een stijlvolle betonlook in uw woon- of slaapkamer met onze beton stucwerk. Niet alleen de mooie uitstraling is een voordeel, maar ook is de wand keihard, waardoor het tegen een stootje kan. Diverse effecten zijn mogelijk, zoals een effen look of een meer ‘gewreven’ effect.

Een gietvloer in Amsterdam? Kies voor Vallei Gietvloeren

Wilt u een gietvloer in Amsterdam en graag kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact met ons op via 0318 – 517 542 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl. Wij creëren een vloer die bij u past.