Gietvloer

Vallei Gietvloeren; specialist voor Gietvloeren in Arnhem

Wilt u graag een nieuwe vloer in uw woonkamer en bent u op zoek naar iets wat modern, strak en tijdloos is? Staan er in uw bedrijfspand zware machines en bent u op zoek naar de juiste vloer die goed bestand is tegen deze belasting? Neem dan contact op met Vallei Gietvloeren. Voor een moderne, strakke gietvloer in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij adviseren u wat de mogelijkheden zijn.

Onze gietvloeren vormen de basis

Wat zijn de eisen die u aan uw vloer stelt? Onze vloeren zijn in de basis slijtvast, maar elke soort vloer heeft ook andere gunstige eigenschappen.

Voor woningen en kantoren

  • Gegoten vloer: de vloer met zeer gunstige eigenschappen, zoals slijtvast, duurzaam en krasbestendig. Deze gietvloer is bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • Vloercoating: deze vloer is uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliën. Ook is de vloer erg slijtvast. De ideale oplossing voor uw garage, winkel of bedrijfshal. Bovendien is de vloer leverbaar in diverse kleuren.
  • Cementgebonden: de ideale vloer die eenvoudig schoon te houden is, een hoge krasvastheid heeft en nauwelijks slijt. De belastbaarheid van de vloer is ook uitstekend; zwaar meubilair is geen probleem. Kortom: de ideale oplossing voor elke woning en kantoor. U kunt met deze vloer kiezen voor een robuuste betonlook, maar ook voor felle kleuren.

Voor industrie

  • Epoxy: de vloer bij uitstek voor de industrie. De zware belasting van machines en voertuigen is voor deze vloer geen probleem. Andere gunstige eigenschappen zijn de slijtvastheid en hoge chemische belasting. De vloer is in diverse kleuren en afwerkingen leverbaar.

Stijlvolle wanden voor uw woning of kantoor

Wilt u stijlvolle, moderne wand? Kies dan voor een betonlook. Deze wandafwerking is bovendien bijzonder sterk en prima toe te passen in vochtige ruimtes; schimmels en bacteriën hebben geen kans. Bent u benieuwd naar de uitstraling? Klik dan direct door of neem contact met ons op om meer voorbeelden te bekijken.

Een gietvloer in Arnhem? Kies voor Vallei Gietvloeren

Wilt u een gietvloer in Arnhem en graag kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via 06 52 37 16 65 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl. Wij creëren een vloer die bij u past.