Strakke duurzame gietvloer in de badkamer

Heeft u een nieuwbouw woning en wilt u een vloer die helemaal bij uw stijl past? Wilt u de badkamer renoveren en wilt u echt niet meer de jaren ’60 tegelvoer? Dan is een gietvloer in uw badkamer de juiste vloer. Een gietvloer is uitstekend geschikt voor in de badkamer, aangezien het namelijk aan de belangrijkste eis voldoet: de vloer is waterafstotend. Het vocht trekt niet in de vloer en is daarom ook zeer duurzaam.

Meer voordelen van een gietvloer in de badkamer

Naast het feit dat een gietvloer afstotend is, is de vloer ook volledig vlak en strak. Er zijn nergens gaatjes of naden in de vloer aanwezig, waar viezigheid kan ophopen of waar schimmel kan ontstaat. Een uitstekende keuze dus op het gebied van hygiëne. Het schoonmaken van de vloer vergt geen extra onderhoud dan wat u normaal doet.

Verder is de gietvloer uitstekend te combineren met vloerverwarming. Want er is toch niks fijner dan uit uw bad of douche stappen op een heerlijke warme vloer?

Naast deze voordelen is een gietvloer gewoon harstikke mooi en geeft het een nieuwe, unieke dimensie aan uw badkamer. Bovendien is de gietvloer in veel kleuren verkrijgbaar en past het daarom eigenlijk bij elke stijl.

Stijlvolle wanden in uw badkamer

Wilt u een stijlvolle, moderne wand in uw badkamer Kies dan voor een betonlook. Deze wandafwerking is bovendien bijzonder sterk en prima toe te passen in vochtige ruimtes; schimmels en bacteriën hebben geen kans. Bent u benieuwd naar de uitstraling? Klik dan direct door of neem contact met ons op om meer voorbeelden te bekijken.

Voor een gietvloer in de badkamer komt u naar Vallei Gietvloeren

Wilt u graag een afspraak met ons maken of heeft u een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u graag nog inspiratie opdoen? Ga naar onze showroom.