Gietvloer Culemborg

Overweegt u een nieuwe gietvloer in uw woning in Culemborg? Vallei Gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar uw smaak en wensen. De gietvloer heeft een tijdloos karakter, is goed te combineren met verschillende materialen en kleuren, is onderhoudsvrij en de ideale vloer voor een gezin met kinderen. Wij hebben verschillende soorten gietvloeren die wij in alle kleuren kunnen leveren. Wilt u een gietvloer voor uw woonkamer, keuken, garage, badkamer of zelfs de hele woning? Wij geven u advies dat op u is afgestemd.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Kiezen voor een gietvloer in Culemborg…steeds meer woningen in Culemborg zijn voorzien van een gietvloer. Dit komt vooral door het tijdloze karakter en dat het goed te combineren is met andere materialen en kleuren. Bovendien vormt het de basis voor uw interieur. Verder is een gietvloer een naadloze vloer, waardoor het zeer hygiënisch is en daardoor vuil geen kans geeft om zich erin te nestelen.

Ook is het vloeistofdicht, waardoor het zeer goed toe te passen is in de badkamer. En wanneer u dit wilt, kunt u het ook combineren met een prachtige betonlook voor de wanden. Niet alleen de mooie uitstraling is een voordeel, maar ook is de wand keihard, waardoor het tegen een stootje kan. Diverse effecten zijn mogelijk, zoals een effen look of een meer ‘gewreven’ effect.

Gunstige eigenschappen van elke gietvloer

Elke gietvloer is slijtvast, maar heeft daarnaast ook zijn eigen positieve eigenschappen:

  • Gegoten vloer: de vloer met zeer gunstige eigenschappen, zoals slijtvast, duurzaam en krasbestendig. Deze gietvloer is bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • Vloercoating: deze vloer is uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliën. Ook is de vloer erg slijtvast. De ideale oplossing voor uw garage, winkel of bedrijfshal. Bovendien is de vloer leverbaar in diverse kleuren.
  • Cementgebonden: de ideale vloer die eenvoudig schoon te houden is, een hoge krasvastheid heeft en nauwelijks slijt. De belastbaarheid van de vloer is ook uitstekend; zwaar meubilair is geen probleem. Kortom: de ideale oplossing voor elke woning en kantoor. U kunt met deze vloer kiezen voor een robuuste betonlook, maar ook voor felle kleuren.
  • Epoxy: de vloer bij uitstek voor de industrie. De zware belasting van machines en voertuigen is voor deze vloer geen probleem. Andere gunstige eigenschappen zijn de slijtvastheid en hoge chemische belasting. De vloer is in diverse kleuren en afwerkingen leverbaar.

Een gietvloer in Culemborg? Kies voor Vallei Gietvloeren

Gaat u voor een gietvloer in Culemborg en wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op via 0318 – 517 542 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl. Wij creëren een vloer die bij u past.