Gietvloer Haarlem

Wilt u graag een nieuwe vloer in uw woonkamer en bent u op zoek naar iets wat modern, strak en tijdloos is? Staan er in uw bedrijfspand zware machines en bent u op zoek naar de juiste vloer die goed bestand is tegen deze belasting? Voor een moderne, strakke gietvloer in Haarlem staat Vallei Gietvloeren voor u klaar. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij adviseren u wat de mogelijkheden zijn.

Wat is een gietvloer?

Een door ons geleverde gietvloer in Haarlem kan in zowat elke ruimte van de woning geplaatst worden. Een gietvloer is een naadloze vloer met een moderne look. Ze zijn vaak slechts enkele millimeters dik, waardoor deze vloerafwerking ook vaak boven op de bestaande vloer gegoten kan worden. Een groot voordeel van gietvloeren is dat ze makkelijk te onderhouden zijn; er zijn geen voegen en dus kan er geen vuil tussenkomen.

Bovendien hebben gietvloeren veel toepassingsmogelijkheden; thuis en in industriële omgevingen. In huis is het zelfs mogelijk om een gietvloer in de badkamer te plaatsen. Dit is natuurlijk ook te combineren met een mooie betonlook voor de wanden. Niet alleen de mooie uitstraling is een voordeel, maar ook is de wand keihard, waardoor het tegen een stootje kan. Diverse effecten zijn mogelijk, zoals een effen look of een meer ‘gewreven’ effect.

Gunstige eigenschappen van elke gietvloer

  • Gegoten vloer: de vloer met zeer gunstige eigenschappen, zoals slijtvast, duurzaam en krasbestendig. Deze gietvloer is bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • Vloercoating: deze vloer is uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliën. Ook is de vloer erg slijtvast. De ideale oplossing voor uw garage, winkel of bedrijfshal. Bovendien is de vloer leverbaar in diverse kleuren.
  • Cementgebonden: de ideale vloer die eenvoudig schoon te houden is, een hoge krasvastheid heeft en nauwelijks slijt. De belastbaarheid van de vloer is ook uitstekend; zwaar meubilair is geen probleem. Kortom: de ideale oplossing voor elke woning en kantoor. U kunt met deze vloer kiezen voor een robuuste betonlook, maar ook voor felle kleuren.
  • Epoxy: de vloer bij uitstek voor de industrie. De zware belasting van machines en voertuigen is voor deze vloer geen probleem. Andere gunstige eigenschappen zijn de slijtvastheid en hoge chemische belasting. De vloer is in diverse kleuren en afwerkingen leverbaar.

Een gietvloer in Haarlem? Kies voor Vallei Gietvloeren

Wilt u een gietvloer in Haarlem en graag kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact met ons op via 0318 – 517 542 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl. Wij creëren een vloer die bij u past.