Vallei Gietvloeren; specialist voor Gietvloeren in Nijmegen

Wilt u graag een nieuwe vloer in uw woonkamer en bent u op zoek naar iets wat modern, strak en tijdloos is? Staat er in uw kantoor zwaar meubilair en bent u op zoek naar een vloer die goed bestand is tegen deze belasting? Kies dan voor Vallei Gietvloeren. Voor een mooie, strakke gietvloer in Nijmegen zijn wij uw partij. Uw eigen smaak is het uitgangspunt voor onze gietvloeren.

Kies de juiste gietvloer voor uw woning of kantoor

De vloer vormt de basis voor elk interieur. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste vloer. Onze vloeren zijn in de basis slijtvast, maar elke soort vloer heeft ook andere gunstige eigenschappen:

  • Gegoten vloer: de vloer met zeer gunstige eigenschappen, zoals slijtvast, duurzaam en krasbestendig. Deze gietvloer is bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • Vloercoating: deze vloer is uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliën. Ook is de vloer erg slijtvast. De ideale oplossing voor uw garage, winkel of bedrijfshal. Bovendien is de vloer leverbaar in diverse kleuren.
  • Cementgebonden: de ideale vloer die eenvoudig schoon te houden is, een hoge krasvastheid heeft en nauwelijks slijt. De belastbaarheid van de vloer is ook uitstekend; zwaar meubilair is geen probleem. Kortom: de ideale oplossing voor elke woning en kantoor. U kunt met deze vloer kiezen voor een robuuste betonlook, maar ook voor felle kleuren.
  • Epoxy: de vloer bij uitstek voor de industrie. De zware belasting van machines en voertuigen is voor deze vloer geen probleem. Andere gunstige eigenschappen zijn de slijtvastheid en hoge chemische belasting. De vloer is in diverse kleuren en afwerkingen leverbaar.

Geef een nieuw uiterlijk aan uw wanden

Vindt u standaard gestucte wanden wat saai en bent u op zoek naar iets anders? Kies dan voor een stijlvolle betonlook in uw woon- of slaapkamer met onze beton stucwerk. Niet alleen de mooie uitstraling is een voordeel, maar ook is de wand keihard en kan het daardoor tegen een stootje. Diverse effecten zijn mogelijk, zoals een effen look of een meer ‘gewreven’ effect.

Een gietvloer in Nijmegen? Kies voor Vallei Gietvloeren

Wilt u een gietvloer in Nijmegen en graag kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via 0318 – 517 542 of stuur een e-mail naar info@valleigietvloeren.nl. Wij creëren een vloer die bij u past.