Gietvloer

Modern, strak en tijdloos; dat zijn de gietvloeren van Vallei Gietvloeren Utrecht

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand? Gaat u voor een strak interieur of juist een klassieke uitstraling? Neem dan contact op met Vallei Gietvloeren uit Utrecht – de provincie – want wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en adviseren u. De vloer vormt de basis voor elk interieur en er zijn diverse opties voor u.

Onze gietvloeren vormen de basis

De mogelijkheden met onze vloeren zijn legio, voor zowel particulieren als bedrijven:

  • Gegoten vloer: de vloer met zeer gunstige eigenschappen, zoals slijtvast, duurzaam en krasbestendig. Deze gietvloer is bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • Vloercoating: deze vloer is uitstekend bestand tegen vocht en chemicaliĆ«n. Ook is de vloer erg slijtvast. De ideale oplossing voor uw garage, winkel of bedrijfshal. Bovendien is de vloer leverbaar in diverse kleuren.
  • Cementgebonden: de ideale vloer die eenvoudig schoon te houden is, een hoge krasvastheid heeft en nauwelijks slijt. De belastbaarheid van de vloer is ook uitstekend; zwaar meubilair is geen probleem. Kortom: de ideale oplossing voor elke woning en kantoor. U kunt met deze vloer kiezen voor een robuuste betonlook, maar ook voor felle kleuren.
  • Epoxy: de vloer bij uitstek voor de industrie. De zware belasting van machines en voertuigen is voor deze vloer geen probleem. Andere gunstige eigenschappen zijn de slijtvastheid en hoge chemische belasting. De vloer is in diverse kleuren en afwerkingen leverbaar.

Stijlvolle wanden voor uw woning of kantoor

Wilt u stijlvolle, moderne wand? Kies dan voor een betonlook. Deze wandafwerking is bovendien bijzonder sterk en prima toe te passen in vochtige ruimtes; schimmels en bacteriƫn hebben geen kans. Bent u benieuwd naar de uitstraling? Klik dan direct door of neem contact met ons op om meer voorbeelden te bekijken.

Vallei Gietvloeren Utrecht

Wilt u graag een afspraak met ons maken of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor een gietvloer in Utrecht staan wij voor u klaar. Wilt u graag nog inspiratie opdoen? Ga naar onze showroom.